BLI MEDLEM

Detta ingår i ett medlemskap hos Kopparbergs Brukshundklubb

  • Tillgång till klubbens aktiviteter och kursutbud
  • 6 nr/år av tidningen Brukshunden
  • Möjligheten att utbilda dig själv och din hund
  • Personförsäkring, ifall något skulle hända dig under våra aktiviteter
  • Rabatt om du försäkrar din hund hos Agria
  • En trevlig gemenskap inom föreningslivet

 

      Övriga förmåner kan du läsa om på Brukshundklubbens hemsida

Läs mer om hur man blir medlem nedan

      

Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem

Under perioden då Svenska Brukshundklubben byter medlemssystem kommer det tillfälligt att bli en fördröjning mellan din ansökan om medlemskap och registrering av medlemskap. Detta medför att du inte får ditt medlemsnummer och medlemsavi direkt utan de kommer att skickas ut i efterhand.

Vi ber om överseende med denna tillfälliga lösning och önskar alla nya medlemmar hjärtligt välkomna till vår organisation.

Vänliga hälsningar

Medlemsavdelningen

Svenska Brukshundklubben

 

För att teckna medlemskap under implementeringen av nya medlemssystemet klickar den nya medlemmen på länken ”Teckna medlemskap (öppnas i nytt fönster)” se bild nedan

Länk till Bli medlem på hemsidan är samma som det alltid varit: https://www.brukshundklubben.se/bli-medlem/

Svenska Brukshundklubben

 

Svenska brukshundklubben är en ideell medlemsorganisation för aktiva hundägare, specialklubb i Svenska Kennelklubben och frivillig försvarsorganisation.

 

Brukshundklubben är en ideell organisation utan politiska eller religiösa kopplingar. Våra huvudsakliga verksamhetsområden är utbildning, tävling samt utveckling av mentalt och fysiskt sunda hundraser.

 

Ursprunget till Svenska Brukshundklubben startade redan 1918. Då med namnet Svenska Skydds- och Sjukvårdshunden. Vår historia är präglad av hundar i människans tjänst

 

Svenska Brukshundklubben har idag runt 60 000 medlemmar, närmare 300 lokala klubbar runt om i landet och avelsansvar för ett tjugotal brukshundraser.

 

Våra medlemmar tränar, tävlar och arrangerar aktiviteter som agility, rallylydnad, bruksprov med spår, sök, rapport och patrull, IGP, IPO-R, lydnad, patrullhundar, räddningshundar, utställningar, kurser för hundägare och långsiktiga avelsarbeten.